Yağmur AKYILDIZ'dan Haberler...

Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi olan mezunlarımızdan Yağmur Akyıldız, akademik başarılarının yanına sosyal projelerdeki uğraşılarını da eklemiş, 2006 güz döneminde 4 üzerinden 3.73 ‘lük puana ulaşan Yağmur aynı zamanda Vehbi Koç Onur Ödülü de kazanmıştır. Yaşamında ki satır başlarını kendi ağzından öğrenelim:

“- 2007 gündüz döneminde de Mentorship programına  seçildim. Bu program okula yeni gelen öğrencilerin entegrasyonlarını  kolaylaştırmayı amaçlayan bir uygulama. Önceki yıl başarılı olan öğrencilerden seçiliyor. Bir anlamda yardımcı abla-ağbi uygulaması.

Bunun yanında Koç Üniversitesi Gönüllüleri arasında yer alıyorum. Düşünebilen Çocuklar Projesi kapsamında, bir yıl boyunca ilkokul öğrencilerine akademik, sosyal dersler verdik, yardımcı olmaya çalıştık. Bu proje de bir başka Özel Ege'li Nazlı Gönülşen (Uluslar arası İlişkiler 1. sınıf )  yer aldık. Geçtiğimiz yaz aylarında da ek ders alarak, arkadaşlarımdan öne geçmeyi hedefledim. Herkese  selamlarımı gönderiyorum..! "