Kurumsal Yarışmalar

Her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz kurumsal yarışma ve etkinliklerimize, Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce öğretmen ve öğrenci katılmaktadır.

Eğitim adına geleceğe dönük çalışmalar yaptığımız ve eğitimi yalnızca okul sınırları içerisinde tutmadığımız bu organizasyonlar, Özel Ege'nin eğitim felsefesini yansıtmaktadır.

ÜnİVERSİTE GÜNÜ

Özel Ege Lisesi 5. Üniversite Günü bir kez daha İzmirli öğrenciler, aileler ve eğitimcilere kapılarını açtı. Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yerli ve yabancı 20 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen etkinlik büyük ilgi gördü. Etkinliğe Özel Ege Lisesi öğrencileri ile birlikte 800 lise öğrencisi katıldı.

OKUL ÖNCESİ BİLİM ŞENLİĞİ

Eraslan Vakfının katkılarıyla dördüncü kez düzenlenen Özel Ege Lisesi Okul Öncesi Bilim Şenliği her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Herhangi bir derecelendirmenin yapılmadığı şenlikte enerjiden sağlığa, çevreden teknolojiye kadar birçok farklı alanda proje hazırlayan minik bilim insanları sunumlarıyla jüri üyelerinden tam not aldı.

OKUL ÖNCESİ ÇALIŞTAYI

Sizlerle birlikte öğrenme yolculuğuna çıktığımız Okul Öncesi Çalıştayımızı bu yıl 10. kez düzenliyoruz.  “Bir Kitap, Bin Bir Okuma” temasıyla gerçekleşecek etkinliğimizde yaratıcılığımızı geliştirmeyi planlıyoruz.