2023 Mezunlarımız, Özel Ege’ye “Merhaba” dedi.

Okulumuzun heyecan dolu günlerinden birini daha yaşadık. Cumhuriyetimizin 100. yılında mezun olacak 2023 mezunlarımız, oryantasyon etkinlikleri için bir araya geldi. Gün, velilerimize yaptığımız bölüm ve zümre tanıtımlarımızla başladı. Ardından Özel Ege lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan 2023 mezunlarımıza seslendi. Tanışma etkinliklerimizin ardından bilim üssümüzde eğlenceli deneyler yaptık, drama çalışmalarında ise gönlümüzce eğlendik. Spor etkinliklerimizde kazanan birlikteliğimiz ve arkadaşlığımız oldu. Bahçe etkinliklerimizde görsel sanatlar bölümümüzle birlikte öğrencilerimiz, harika eserler ortaya çıkardılar. 11.sınıf okul orkestramız ise kulaklarımızın pasını sildi.

Özel Egeli olmanın gururunu yaşayan öğrencilerimizle bir Özel Ege geleneği olmak üzere edebiyat, sanat, kültür ve sporla iç içe, akademik başarımız üst düzey bir lise hayatı geçireceğiz.

Sevgili 2023 mezunlarımız; hoş geldiniz.

Tayfun Delice