“Özel Egeliler Geleceğimize Yön Yeriyor”

Bu yıl, Global Genç Liderler Konferansı’na New York’ta katıldık. ABD'de başlayan, sonrasında Avrupa ve Çin ile genişleyen Global Genç Liderler Konferansı'na (GYLC) ilk kez 2003 senesinde davet alan öğrencilerimiz, yıllardan bu yana uluslararası liderlik çalışmalarına katılıyorlar.

Kültürler arası liderlik programı olan GYLC’ye 11. sınıf öğrencimiz Kerem Kınal katıldı. Kerem, Nijerya ülke grubunda “Temiz ve ulaşılabilir enerji” konusunda fikirlerini, genç liderlerle paylaştı. Dünya sorunlarına çözüm arandı. Katılımcılar, kendi ülkelerini tanıtma fırsatı da buldu, yeni dostluklar kuruldu.

Kerem bu eşsiz deneyimi “Hayata ve dünyaya bakışımı değiştirdi” sözleriyle yorumladı. Ülkemizi ve okulumuzu başarılı temsilin için teşekkür ederiz Kerem. #bizözelegeliyiz #yabancıdilokulu

Tayfun Delice