"Daha Güçlü Eğitim Alt Yapısı İçin Çalışıyoruz."

Okulumuz İngilizce öğretmeni ve öğrencilerimizin yurt dışı eğitim danışmanı Şirin Bildiler, Türkiye’den sadece iki kişinin katıldığı ABD’nin yüksek öğretim kurumu olan College Board’un, Uluslararası Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı Yaz Semineri’ne katıldı. New York’ta düzenlenen ve 44 farklı ülkeden 84 eğitimcinin katıldığı seminerde öğretmenimiz, New York Üniversitesi, The New School ve Columbia Üniversitesini yakından tanıdı, 61 farklı yurt dışı üniversite temsilcisiyle fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı.

Seminer ve panellere de katılan öğretmenimiz, ABD, Kanada ve Avrupa ülkelerinin seçkin üniversitelerinin kabul şartlarını inceledi ve deneyimine deneyim kattı.

Yurt dışı üniversitelerinde eğitim hayatlarına devam eden onlarca öğrencimize kabul süreçlerinde danışmalık yapan Şirin öğretmenimize ve yabancı diller bölümümüze teşekkür ediyoruz.#bizözelegeliyiz

Tayfun Delice