Öğrencilerimiz toplum hizmeti çalışmaları kapsamında bu kez de TÜRGÖK için yardım ellini uzattı

10. sınıf öğrencilerimiz, Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı (TÜRGÖK) için kabartma kitap yazılmasına yardımcı oldular. Proje öncesinde TÜRGÖK'ü ziyaret eden Özel Egeliler, kabartma kitap basım aşamaları hakkında bilgi aldı. Ardından Bertrand Russell tarafından yazılan “Mutlu Olma Sanatı” kitabını kabartma harflerle yazdılar. Proje aşamalarını Özel Egeliler ile paylaşan öğrencilerimize TÜRGÖK Yönetim Kurulu Başkanı Tülay Yazgan ve TÜRGÖK Proje Koordinatörü Füsun Dokuzoğuz tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Proje de emeği geçen TÜRGÖK Ailesi'ne, öğrencilerimize ve bu önemli projede öğrencilerimize rehberlik eden matematik öğretmenimiz Defne Tabu’ya teşekkür ederiz. 👏👏👏
#bizözelegeliyiz #TÜRGÖK @turgokofficial

Tayfun Delice