Mezunlarımızla Yeniden Bir Araya Geldik

Özel Ege Lisesi geleneksel mezun buluşmalarından bir yenisini daha gerçekleştirdi.  Farklı yıllarda mezun olan öğrencilerimiz bu kez üniversite ve meslek tecrübelerini aktarmak için Özel Egelilerle buluştular. Yüksel Eraslan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz buluşmamıza lise öğrencilerimizin yanı sıra 8. sınıf öğrencilerimiz de katıldı.

İlk mezunumuzu verdiğimizi 1992 yılında bu yana bini aşkın mezunumuzla dünyanın dört bir yanında mükemmel işler yapmaya devam ediyoruz. Dün dünya 3.sü olan Özel Egeliler, bugün dünya 1. için arkadaşlarına bayrağı devrettiler.

Buluşmamızın ardından mezunlarımız Özel Ege Lisesinin gurur projelerinden biri olan bilim ve teknoloji üssünü de gezdiler.  Mezunlar buluşmamızda bizi yalnız bırakmayan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Tayfun Delice