Yardım Elimiz Doğu'ya Uzandı

Sosyal dulu eden, duyarlılıklarıyla bizleri her zaman mutlu eden öğrencilerimiz ‘’el emeği’’ bir yardımseverlik örneği daha gösterdiler. Soğuk kış şartlarında Doğu’daki kardeşlerini unutmayan duyarlı öğrencilerimizle birlikte öğretmenlerimiz ve idari personelimiz her gün teneffüs saatlerinde bir araya gelip, atkı bere, eldiven, şal ördü. Bilenler bilmeyenlere öğretti. Bambaşka bir etkinliğe imza atan Özel Egeliler örgüleri yine özenle paketledi ve Siirt’e yola çıkardı. Örgüler bir anadolu lisesinde öğrenciler ile buluşacak.

Özel Egeliler bununla da yetinmedi. Bir de daha önce okudukları kitapları topladılar. Hikaye ve romanlar da yine paketlendi ve aynı okulun kütüphanesine bağışlandı. Tebrikler çocuklar!

Tayfun Delice