İngilizce Heceleme Etkinliğimiz: Spelling Bee

İngilizce yabancı dile eğitimimizin daha eğlenceli ve kalıcı hale gelmesi için  4. ve 5.  sınıf öğrencilerimizle bu sene  yedincisini gerçekleştireceğimiz ‘Spelling Bee’ (Heceleyen Arı) etkinliğimizde yine keyif veren bir mücadele vardı. Öğrencilerimiz kendilerine verilen kelimeleri en doğru şekilde heceleyip, birinci olmaya çalıştılar. Kolay, orta ve zor olarak kategorilendirilen kelimeler karşısında öğrencilerimiz kendilerine yakışan bir performans sergilediler.

Yarışmanın sonunda ise en doğru telaffuzları ve hecelemeleri yapan 4.sınıf öğrencilerinden Dünya Aydın birincilik,Olgar Meriç ikincilik,  Nil Nizam   ise üçüncülük ödülünü aldı. 5 sınıf öğrencilerinden  Irmak Yeniel ve Defne Yorulmaz birinciliği paylaşırken, Ege Karavelioğlu ikincilik ve   Efe Öztürk ise üçüncülük ödülünü aldı.

Dereceye giren öğrencilerimizden birincilere “Spelling Bee” kupası ve madalya, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere madalya, tüm katılan öğrencilere de katılım belgesi verildi. Öğrencilerimizin tümünü kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Tayfun Delice