Özel Ege Lisesi Bilim ve Teknoloji Üssü - BİTÜ

Başarılarıyla övgü alan bir okul olarak, kendimizi sürekli olarak yeniliyoruz. Bu yenilikleri kimi zaman eğitim programlarımızda, kimi zaman kampüs içinde fiziki imkanlarımızda, kimi zaman da kurumsal kimliğimizde gerçekleştiriyoruz, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz.

Bilim ve liderlik okulu olmanın sorumluluğuyla akademik başarımıza başarı katacağına inandığımız ve bizleri heyecanlandıran projemiz; Özel Ege Lisesi Bilim ve Teknoloji Üssü - BİTÜ, yeni döneme hızlı bir şekilde hazırlanıyor.

bitü.jpg

Bilim ve teknoloji üssümüz, A Blok 3. katın tamamını kapsayacak yedi yeni laboratuvardan oluşuyor.

1. Fizik Laboratuvarı
  2. Kimya Laboratuvarı
  3. Biyoloji Laboratuvarı
  4. Mekatronik Laboratuvarı
  5. Ar-Ge Laboratuvarı
  6. Ar-Ge Kütüphanesi
  7. Ahşap Atölyesi

Ayrıca, aynı katta yer alan fen bilgisi laboratuvarlarımızı da daha kullanışlı hale getirmek adına yeniliyoruz.

Eğitim programlarımızda aktif olarak kullanacağımız, ulusal ve uluslararası yarışmalarda yeni projeler üretip, başarı geleneğimizi sürdüreceğimiz BİTÜ'nün tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Tayfun Delice