Lise Türkçe Tiyatro Kulübü'müzü Ayakta Alkışladık

Lise öğrencilerimizden oluşan Türkçe Tiyatro Kulübümüz yılı, keyifli bir oyunla tamamladı. Oyunun yönetmenliğini ve sahne tasarımlarını Türk Dili Edebiyatı  Bölümü Öğretmenlerimizden  Narin Mutlu ile Hatice Büyükiba'nın yaptığı ve  Ken Kesey'in  Guguk Kuşu adlı romanından uyarlanan; "Kafesten Bir Kuş Uçtu"  adlı oyun, 15 kişilik oyuncu kadrosu ile hem öğrencilerimize hem de velilerimize sunduk.

Lise Türkçe Tiyatro Kulübümüz, başarılı sahne performanslarını sosyal sorumluluk projeleriyle de birleştirmeyi ihmal etmiyor.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastahanesi Çocuk Onkoloji Bölümünde kanserle mücadele eden çocuklar ile bir araya gelen kulübümüz  "Kırmızı Başlıklı Kız" adlı oyunu da sergilemişlerdi.

Tayfun Delice