Yabancı Diller Gecesi

Okulumuzda yıl boyunca öğrencilerle yapılan çalışmaları; yöneticiler, veliler, ögretmenler ve öğrencilerle paylaşmak için Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen "Yabancı Diller Gecesi"  etkinliğimizi gerçekleştirdik.

7 ve 8. Sınıflar İngilizce Drama Kulübü ve  5-6. Sınıflar Almanca Fransızca Drama Kulübü öğrencilerimizin öğretim yılı başından beri kulüp saatlerinde, tüm beşinci sınıf öğrencilerimizin ise ders saatlerinde hazırlandığı program, bir de lise öğrencimizin katılımıyla gerçekleşti.

Gecede televizyon programlarından seçmeler canlandırıldı.Reklamlar, belgesel, bilgi yarışması, yetenek yarışması, bir tiyatro oyunu ve bir müzikalin sahneye konulduğu program, tüm öğrencilerin katıldığı koroya eşlik eden zumba ve solo dans gösterisi ile noktalandı.

Gecenin en dikkat çeken yanı, tüm etkinliklerdeki metinlerin öğrenciler tarafından oluşturulmuş olmasıydı.

‘Foreign Languages Show’ organized by Foreign Languages Department was done on May 23rd, Wednesday. Students have been prepared for this show all year long and they shared this excitement with administration, parents, teachers and the other students.

7th and 8th grade English Drama Club students and 5th-6th grade German and French Drama Club students have been prepared for this performance in club lessons since the beginning of the term. The program has also involved all 5th grade students’ performances and a high school student’s performance.

Students acted a play and a musical besides some kinds of TV programmes like advertisements, documentary, news, quiz show, talent show on the stage. They ended the night with a chorus joined by all the students on the stage, zumba show and a solo dance show.

The most impressive thing about the night is all the plays were written by students themselves.

Tayfun Delice