6. Üniversite Günü

Bu yıl 6. sını düzenlediğimiz Üniversite Günü büyük ilgi gördü. Bilim dünyasına yön veren 100 Türk’ten biri seçilen Prof. Dr. Nihat Berker ve Prof. Dr. Vural Bütün gibi birçok değerli akademisyeni ağırlamanın heyecanını yaşadık.

Eş zamanlı konferanslar, mezunlarımızla buluşma, robotik ve endüstriyel tasarım atölyeleri gibi çalışmalarla zenginleşen etkinliğimize İzmir’deki farklı eğitim kurumlarından da öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Nihat Berker'in yoğun ilgiyle karşılanan "Eğitim, Başarı, Mutluluk" konulu sunumuna, eğitim yöneticilerimiz, etkinliğe katılan üniversitelerin temsilcileri, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Bilgi ve deneyimlerini paylaşarak öğrencilerimizin üniversite yolculuğuna ışık tutan tüm katılımcılara gönülden teşekkürlerimizi sunarız.

Kerem Eraslan