Okul Öğrenci Meclisi Başkanlarımız

Yarının liderleri olacak Özel Egeliler, seçme ve seçilme haklarını kullandı. Demokrasi kültürünün oluşması,  hoşgörü bilincinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz Okul öğrenci meclisi başkanlık seçimleri sonuçlandı. Arkadaşlarımız, seçim kampanyalarını titizlikle sürdürdüler. Bu centilmen süreçten sonra sandıklar açıldı, kesin sonuçlar belli oldu.

İlkokulumuzun Öğrenci Meclisi Başkanı 3-C Sınıfından Ada ENGİN

Ortaokulumuzun Öğrenci Meclisi Başkanı 6-B sınıfından-Ceren MELEK

Özel Ege Lisesi Öğrenci Meclisi Başkan Yardımcısı 12-A sınıfından Mert Ali YILDIRIM

Özel Ege Lisesi Öğrenci Meclisi Başkanı 11-A sınıfından Ata KARAVELİOĞLU seçildi.

Arkadaşlarımız etkinliklerde yer alacak, bizlere fikir verecek, kimi zamanda arkadaşlarının sesi olup, bizlere yol gösterecekler. Tüm öğrencilerimize başkanlık görevlerinde başarılar diliyoruz.

Tayfun Delice