Küresel Farkındalık Günü Etkinliklerimiz

Küresel farkındalık bilincini arttırmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimiz farklı aşamalardan oluştu. Tüm 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimizle konfnerans salonunda bir araya geldik. Küresel farkındalığı arttırmaya yönelik çeşitli videolar izledik. Soru- cevap ile devam eden etkinliğimiz bu etkinliğimizi bir ders süresinde tamamladık.

2. Poster hazırlama & sunma
Bu aşamada öğrencilerimiz kendi sınıflarında gruplara ayrılarak küresel farkındalığı arttırmaya yönelik posterler hazırladı. Yaratıcılıklarını kullanarak, farklı sloganlar ortaya çıkardılar. Her gruba bir 11. sınıf öğrencisi liderlik etti. Daha sonra hazırlanan bu posterler 3,4,5 ve 6. Sınıfların dersliklerinde öğrencilere sunuldu.

3. Tohum ekimi

- Etkinliğimizin son aşamasında öğrencilerimiz bahçede onlara özel olarak ayrılmış bölüme ayçiçeği tohumları ekti. Her öğrenci tohumu ektiği yere kendi dizayn ettiği çubukları yerleştirdi. Öğrencilerimiz tüm bunları yaparken, ingilizcelerini pekiştirmeye özen gösterdiler.

Tayfun Delice