İstanbul Üniversitelerini Ziyaret Ettik

12. sınıf öğrencilerimiz, İstanbul üniversitelerini gezdiler, okullar hakkında bilgi edindiler. Sabancı Üniversitesi , Yeditepe Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi , Koç Üniversitesi , İTÜ üniversitelerini ziyaret eden öğrencilerimiz, şehrin güzelliklerinin de tadını çıkarmayı ihmal etmediler.

Bu arada hatırlatmak isteriz ki; okulumuzda 2009 yılı ve sonrasında mezunlarının yerleştiği ilk 6 üniversite “ODTÜ, İTÜ, İ.D. Bilkent Üniversitesi, Ege Üniversitesi (%49’u tıp fakültesi olmak üzere), Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi” olup mezunlarının en çok tercih ettiği ilk 6 bölüm ise; “Tıp, endüstri mühendisliği, hukuk, makine mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve  mimarlık”  olarak sıralandı.

Tayfun Delice