International Weekend için ilk adımlarımızı attık.

Yurt dışına gönderdiği mezunları ve uluslararası yarışmalarda elde ettiği derecelerle uluslararası okul konumuna gelen Özel Ege, yeni bir hamleye daha hazırlanıyor. Dünya ülkelerini, eğitim sistemlerini, kültürlerini tanıyacağımız International Weekend hazırlıklarımız başladı. Bu kapsamda ilk olarak, Türk Kültür Vakfı Okul İlişkileri ve İzmir Bölge Koordinatörü Nesrin Kaçan’ı AFS (Öğrenci Değişim Proğramı) Rusya gönüllüsü Galina Novikova’yı okulumuzda ağırladık. Novikova derslerimize girdi, öğrencilerimizle tanıştı, AFS hakkında ise öğrencilerimize bilgilendirmeler yapıldı. AFS konuklarımız ilerleyen zamanlarda da devam edecek ve bu etkinlikler International Weekend etkinliğimiz ile taçlanacak.

Tayfun Delice