Ar-Ge Proje Pazarına Gidiyoruz.

Bilim ve teknoloji temelinde verdiğimiz eğitimin bir yansıması olarak farklı fikirler geliştiren ve bunu ürüne dönüştüren genç beyinlerimizle ve her zaman öğrencilerimize tam destek sağlayan Özel Ege Lisesi Bilim Kurulu ile gurur duyuyoruz.

cell kit.png

Elektrik-Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen TET Ar-Ge Proje Pazarı ’Akıllı Şehirler, Akıllı Projeler’ temasıyla 14-15 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde, Smart Future Expo ile eş zamanlı olarak düzenlenecek. 12. sınıf öğrencilerimizden Sinan Yumurtacı ve Bilim Kurulu Eş Başkanı Dr. Onur Akpınar tarafından hazırlanan "Cell-fie Eğitim Kiti" isimli projeleriyle elektrik, elektronik ve bilişim sektöründe Ar-Ge projesi yapan sanayi kuruluşlarının temsilcileri, üniversiteler, Ar-Ge kuruluşları ve teknopark çalışanlarının yer aldığı etkinlikte boy gösterecekler. Değerli öğretmenimize ve öğrencimize başarılar, kolaylıklar diliyoruz.

Tayfun Delice