Skip Navigation LinksAna Sayfa Yönetim Ortaokul Md.Yrd.
Ortaokul Müdür Yardımcısı Perihan Betül Ernas

1997 yılında Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun oldu. Bir yıl dershanede çalıştıktan sonra Özel Ege Lisesinde göreve başladı. Başarılı çalışmalarından dolayı farklı zamanlarda Özel Ege Lisesi tarafından “Teşekkür Belgesi”yle ödüllendirilmiştir. 2009-2010 öğretim yılında ortaokul müdür yardımcılığı görevini devralmıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsünde yüksek lisans eğitimine 2011-2012 öğretim yılında başlamıştır.

Ernas, eğitim kurumlarında Toplam Kalite Yönetimi uygulamaları seminerlerine katılmış olup Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen EFQM Mükemmellik Modeli, Tanıtım, Özdeğerlendirme, Müşteri Memnuniyeti Yönetimi, Süreç Yönetimi ve İyileştirilmesi kurslarında sertifika almıştır. Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği tarafından düzenlenen “Etkili Öğretim Yaklaşımları ve Sınıf Yönetimi”, “Özel Okullar ve Eğitimde Yeni Yaklaşımlar”, “Okul Ortamında Liderlik ve Ekip Çalışması” seminerlerine katılmış ve sertifika almıştır.

Kendisine 2007 yılında İzmir KalDer tarafından Yılın Başarılı Ekibi Değerlendiriciliği görevi verilmiştir. 2008 yılında iki kuruluşun ekip çalışmaları değerlendiriciliğinde bulunan öğretmenimiz, aynı yıl İstanbul merkezli Ulusal Kalite Ödülü Değerlendiriciliği eğitimine katılmış ve Ulusal Kalite Ödülü değerlendiriciliği yapmıştır. İzmir KalDer Ödül Yürütme Kurulu üyeliğini görevini uzun yıllar sürdürmüştür.

Ernas, İngiltere’nin Manchester kentinde EF International Language Centres tarafından verilen altı haftalık yoğunlaştırılmış dil kursuna 2013 yılında katıldı. Haftalık 25 ders saati olan dil okulunda Gex General English, SPIN Gram/Voc., SPIN Communication (Media), Lecture ve ILAB derslerine katılarak sertifika almıştır.

Online : 57     Günlük Ziyaretçi : 1038