Skip Navigation LinksAna Sayfa Yönetim Lise Md.Yrd.
Lise Müdür Yardımcısı F. Necla Atıl
  1997 yılında İngiltere'de üç hafta süren “Methodology and Teacher Refresher” kursuna ve British Council tarafından düzenlenen on haftalık “Teacher Development” seminerine katıldı. 1998 yılında Washington D.C.'de Royal Language Training School tarafından düzenlenen üç haftalık öğrenci programına grup lideri olarak katıldı. 2001 yılında Belçika ile ilk kültürel değişim programını gerçekleştirdi. 2001-2004 yılları arasında UNESCO Güneydoğu Akdeniz Çevre Projesi çalışmalarında görev aldı. Bu çalışma kapsamında 2002 -2003 yılında Yunanistan’ın Sakız Adası Campos Lisesi ile “Akdeniz Diyeti”, 2003 -2004 yılında ise Allianoi antik kenti tanıtım filmi projelerinde görev aldı.
2004 yılında Akdeniz Üniversitesi’nde bir hafta süren Uluslararası SEMEP Çevre Eğitimi Semineri’ne katıldı. 2004 -2005 yılında Avrupa Birliği Comenius Okul Ortaklıkları kapsamında; Dil Projesi alanında Danimarka ile gerçekleştirilen “Tourism: The Environmental and Cultural Impact in Turkey and Denmark” konulu projede ve 2006 -2007 öğretim yılında Okul Projesi alanında İngiltere, Norveç ve Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen “Movements in Europe” konulu projede proje yöneticisi olarak görev almıştır. 2008 yılında kültürel değişim programı kapsamında Özel Ege Lisesi öğrencileri ile Shangai’da bulunan Fudan International School öğrencileri arasında ilk defa yapılan değişim programına öncülük etmiştir. Aynı yıl Lucy Covendish College Cambridge’te düzenlenen “Amazing Minds Teacher Development Conference” a Türkiye’den tek davetli olarak katılmıştır.
Online : 76     Günlük Ziyaretçi : 1041