Skip Navigation LinksAna Sayfa Yerleşke Yüzme Havuzu

Yarı olimpik yüzme havuzu, duş ve soyunma odaları bu katta bulunmaktadır.

Yüzme havuzumuz, 25 metreye 12.5 metre boyutunda, 2 metre derinlikte yarı olimpik kapalı bir havuz olup il, ilçe okullar arası müsabakalara ev sahipliği yapmaktadır. Okul saatleri içinde öğrencilerin, okul saatleri dışında dışarıdan gelen kuruluşların hizmetine sunulmaktadır. Su hijyen değerleri günde üç kez ölçülmekte, standart havuz suyu değerleri sabit tutulmaktadır. Havuz filtresi 28 santigrat derecedeki suyu, bir mikrona kadar filtre etme kapasitesine sahiptir. Üç adet kameranın eşlik ettiği kapalı devre kamera sistemi ile havuz izlenmekte ve kullanıcıların güvenliğine özen gösterilmektedir.

Havuzumuz 220 kişilik tribün kapasitesi, ses sistemi, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi ile kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.

{ Geri }
Online : 90     Günlük Ziyaretçi : 153