Skip Navigation LinksAna Sayfa Yerleşke Okul Öncesi Eğitim Binası

Yerleşkemizin en genç binası olan G blok, okul öncesi eğitime ayrılmıştır. Binanın altında okul sığınağı bulunmaktadır. Yapımına Mayıs 2010’da başlanan bina 2010-2011 öğretim yılında hizmete girmiştir. Okul öncesi eğitim binası toplam 1.392 metrekare kapalı alana (zemin + 1. kat) sahiptir. Binada yönetici odası ve ortak kullanım alanları dışında 11 adet oyun etkinlik odası olarak adlandırılan sınıf bulunmakta, lavabo ve tuvaletler sınıfların içinde yer almaktadır. Yeni binamızın kapı ve pencerelerinde jaluzi sistem kullanılmıştır. Dış cephesinde ısı yalıtımı yapılan ve her türlü teknik tesisata (TV, bilgisayar, kamera ve ses sistemine) sahip olan binada yangın alarm ve otomatik yangın söndürme sistemi (spring), merkezi ısıtma ve soğutma sistemi bulunmaktadır. G bloğun çatı katı spor sahaları olarak planlanmıştır. Binanın ön ve güney cephesinde iki adet çocuk oyun parkına yer verilmiş ve yeşil alan, bir çitle okul öncesi öğrenciler için ayrılmıştır.

{ Geri }
Online : 213     Günlük Ziyaretçi : 26