Skip Navigation LinksAna Sayfa Yerleşke Laboratuvarlar

İlköğretim Okulu

İlköğretim okulu bilgisayar laboratuvarları B Blok 2. katta bulunmaktadır. İlköğretim okulu bilgisayar laboratuvarında 24 öğrenciye aynı anda hizmet verebilecek PC ve projeksiyon cihazı, müstakil klima ile öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almaları amaçlanmaktadır. Bu katta aynı özelliklere sahip 3 adet bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır.

İlköğretim fen laboratuvarında PC ve projeksiyon cihazı bulunmaktadır. Laboratuvarlarımız, öğrencilerimizin fen bilgisi deneylerini ve projelerini gerçekleştirebileceği her türlü teknolojik donanıma sahiptir.

Lise

Fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları E Blok 3. katta bulunmaktadır. Fen bilimleri alanında müfredatın gerektirdiği tüm deneyler bu laboratuvarlarda gerçekleştirilir. Ayrıca bilime meraklı öğrencilerin, çeşitli üniversitelerden gelen akademisyenlerle yürüttüğü ortak proje çalışmaları için de bu laboratuvarlar kullanılmaktadır. Bilimin her an geliştiği günümüzde gerekli tüm proje malzemeleri ve ihtiyaç duyulabilecek diğer donanımlar bilim kurulunun danışmanlığında okulumuz tarafından temin edilmekte ve laboratuvar malzemeleri gerekli şekilde güncellenmektedir.

Ayrıca 24 adet öğrenci PC’sinin ve bir adet öğretmen PC’sinin bulunduğu bilgisayar laboratuvarı eğitim öğretimin yapıldığı her gün öğrencilerimiz tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.

{ Geri }
Online : 95     Günlük Ziyaretçi : 153