Günseli Şalvarlı

Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 2003 yılı mezunu. Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesinden pedagojik formasyon sertifikası bulunmaktadır. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı’nda ilk 300 öğrenci arasında yer aldı. 2003 yılından itibaren çeşitli özel kurumlarda bölüm koordinatörlüğü ve öğretmenlik yaptı. Diksiyon ve nefes eğitimi, güzel konuşma, hafıza güçlendirme ve hızlı okuma, classroom management, using technology, creative ideas for teaching English, using body language gibi birçok alanda çeşitli eğitimlere ve seminerlere katılmıştır. Çeşitli dershane ve dil okullarının kitap ve soru yazma komisyonlarında yer aldı. TEOG, LYS, Proficiency, ESOL, YDS, TOEFL, IELTS sınav hazırlıkları konusunda eğitim vermiştir. Öğretmenliğin yanı sıra yeminli tercüman olarak da çalışan Şalvarlı, 2015-2016 öğretim yılında Özel Ege Lisesinde göreve başlamıştır.