Oya Gülen

1998 yılında Balıkesir Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Balıkesir Belediyesi Tiyatro Topluluğunda oyunculuk eğitimi aldı. 1998 yılında Balıkesir Üniversitesinde düzenlenen “I. Balıkesir Kültür Araştırmaları Sempozyumu”na katıldı. Mezun olduktan sonra altı yıl İzmir’de, dört yıl İstanbul’da bir dershanede görev aldı; aynı zamanda yayın biriminde konu anlatımlı destek kitaplarının hazırlanmasına katkıda bulundu. Okulumuzda 2008-2009 öğretim yılında çalışmaya başladı. 2009 tarihinde Kıbrıs Lefke Üniversitesinde düzenlenen Uluslararası III. Büyük Dil Kurultayı’na, 2010 tarihinde Işık Üniversitesi tarafından düzenlenen “Milenyum Kuşağının Eğitimi Programı”na, 2012 Özel Okullar Birliğinin düzenlediği "XI. Dijital Çağda Eğitimde Fırsatlar ve Sorumluluklarımız" sempozyumuna katıldı.