Sınıflarda kamera uygulaması var mı?

Okul öncesi eğitim binamızda ve spor sarayımızda, yalnızca yetkili kişilerin izleme imkânı olan bir kapalı devre kamera sistemi mevcuttur.

Öğrencinin elektronik kart ile yaptığı harcamaları takip edebilir miyim?

Evet. Okul sayfamız üzerinden e-kart uygulamasına Okul Yönetim Sistemi (OYS) kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak kartlı öğrenci bilgilerini inceleyebilirisiniz.

Elektronik kartı nerelerde kullanabiliriz?
Öğrencilerimiz elektronik kart ya da akıllı kart dediğimiz kartları okulumuz kantin, kafeterya, mağaza, kütüphane ve ulaşım hizmetlerinde kullanabilmektedir. Veliler Okul Yönetim Sistemi (OYS) kullanıcı adı ve şifreleri ile öğrencilerin hesaplarına girip günlük olarak yaptıkları harcamaları görebilmekte, harcamalara limit koyabilmekte veya bazı ürünleri almalarını kısıtlayabilmektedir.

Akıllı tahta uygulaması nedir?

Eğitim ve öğretimde teknolojiyi sınıflarda daha yoğun olarak kullanmak amacıyla 2008-2009 öğretim yılından bu yana yapılan yatırımlar tamamlanmış ve ana sınıfı 5 yaştan itibaren tüm sınıflara ve laboratuvarlara “akıllı tahta”, bilgisayar, data projeksiyon ve buna uyumlu tahta sistemi konulmuştur. Fiziksel donanım sayesinde öğretmenler derste internete girebilmekte, hazırlamış olduğu ders materyallerini teknolojik ortamda aktarabilmekte ve sınırsız materyal kullanma imkânına sahip olabilmektedir. İşlenilen konuları kayıt edebilme yeteneğine sahip olan bu sistemle öğretmenler, önceki derslere veya o an yaptıkları derste işlenilen konulara geri dönebilmektedir. Ek olarak, anlatılan ders kaydedilip internet üzerinden yayınlanabilmektedir. Bu sayede derse katılamayan veya o konuyu pekiştirmek isteyen öğrenciler, internetin olduğu herhangi bir ortamdan bu ders notlarına ulaşabilmektedir.

Okul genelindeki iklimlendirme (ısıtma-soğutma) altyapısını öğrenmek istiyorum.

Tüm sınıflarda merkezi ısıtma ve soğutma sistemi mevcuttur.

Sınıflarınızın teknolojik donanımları nasıldır?

Anasınıfı 5 yaştan 12. sınıflara kadar tüm dersliklerimizde akıllı tahta, projeksiyon cihazı, bilgisayar kullanılmakta ve internet bağlantısı bulunmaktadır.