Haftanın hergünü hazır durumda bulunan doktor ve hemşire ile Özel Ege Lisesi'nin reviri; öğrencilerin ve okul personelinin hizmetindedir.

Okulda sağlık hizmetleri profesyonel bir sağlık şirketi  tarafından  yürütülür. Gün boyu görevli bir doktor ve hemşire görev yapmaktadır. Günlük sağlık hizmetinin  yanı sıra göz ve diş taramaları da yapılmakta, sağlıkla ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla işbirlikleri  geliştirilmekte ve veli - öğrencilere  yönelik bilgilendirme  seminerleri  düzenlenmektedir.

Her öğrencimiz için, ders yılı  başında “Öğrenci Sağlık Formu” açılır, sağlık  ünitesine gelen her öğrenci bilgisayar da sağlık ünite defterine  kaydedilir. Kayıt edilen öğrencinin müdahaleye ihtiyacı  varsa gözetim altında  ailesine de haber verilerek hastaneye götürülmesi sağlanır. Okulun sağlık birimi, acil durumlarda müdahale edebilecek ilk yardım kapasitesine sahiptir.

Okulumuzun  sağlık hizmetleri, Sağlık Bakanlığı tarafından verilen  teşekkür  yazısı  ile değerlendirilmiş bulunmaktadır.