Özge Turan

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim- İş Öğretmenliği Bölümünden onur belgesi ile mezun oldu. Çok sayıda resim sergisi bulunan Turan çalıştığı çeşitli üniversite ve kuruluşlardan teşekkür belgesi ve ödül almıştır. Anadolu Üniversitesi Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde proje kapsamında resim dersleri verdi. Kişisel sergilerinin yanında Dumlupınar Üniversitesi 2. ve 3. Ahmet Yakupoğlu Resim Yarışmalarında “Sergilenmeye Değer Bulunan Eser Ödülü”, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında yapılan resim yarışmasında “Özendirme Ödülü” ve 4.Ulusal Üniversiteli Öğrenciler Arası Resim Yarışması’nda ( Talens) “Sergilenmeye Değer Bulunan Eser Ödülü” nü almıştır. 2012-2013 öğretim yılında okulumuzda göreve başlayan Turan, İngilizce bilir.