Özkan Karaca

Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı mezunudur. 2000-2010 yılları arasında özel bir şirkette çalışmış, 2010 Nisan ayında Özel Ege Ailesine katılmıştır. Çalışma hayatı süresince farklı eğitim programlarına ve mesleği ile ilgili birçok seminere katılmıştır. 2011 yılında Bilge Adam-Sistem ve Ağ Uzmanlığı kursunu birincilikle tamamlamış, katılım sertifikasının yanı sıra Microsoft Gold Certified ve Üstün Başarı Sertifikası almıştır. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünden Onur Belgesi alarak mezun olmuştur. Okulumuzda Bilgi Teknolojileri Sorumlusu olarak çalışan, kısa bir zaman diliminde Eğitim Araçları Koordinatörü olarak görev yapan Karaca, 2016  Şubat itibarıyla Öğrenci İşleri Uzmanı olarak görev yapmaya başlamıştır.