Öğrenciler okula cep telefonu getirebiliyor mu?

Özel Ege Lisesinde öğrencilerin okula cep telefonu getirmelerine izin verilmemektedir. Herhangi bir nedenle okula telefon getiren öğrenci ilgili müdür yardımcısına -gün sonunda almak koşulu ile- telefonunu teslim etmektedir.

Okulun tesisleri kiraya veriliyor mu?

Okulumuza ait Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde 575 kişilik bir salon ve A blok zemin katta 235 kişilik bir konferans salonu bulunmaktadır. Kiralama bilgileri okul sayfamızda mevcuttur. Yüksel Eraslan Eraslan Kültür Merkezine http://www.yekm.egelisesi.k12.tr linkini kullanarak ulaşabilirsiniz.

Okulumuzda ayrıca yarı olimpik, 220 kişilik tribün kapasitesi olan bir yüzme havuzu da bulunmakta; havuzumuz il, ilçe okullar arası müsabakalara ev sahipliği yapmaktadır. Okul saatleri içerisinde öğrencilerin, okul saatleri dışında dışarıdan gelen kuruluşların hizmetine sunulan havuzumuzda su hijyen değerleri günde üç kez ölçülmekte, standart havuz suyu değerleri sabit tutulmaktadır. Tesisin kiralanmasıyla ilgili okulumuz İdare Amiri ile görüşebilirsiniz.

Okulunuzda Toplam Kalite çalışmaları var mı?

Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen Özel Ege Lisesinde 2004 yılından bu yana toplam kalite çalışmaları yürütülmektedir. Okulumuz, Türkiye Kalite Derneği tarafından verilen Ege Bölgesi Kalite Ödülünde 2005 ve 2008 yıllarında Jüri Özel Ödülünü almıştır. Okulumuzda “Kalite Kurulu” haftanın belli bir günü bir araya gelerek kalite çalışmalarını yürütmektedir.

Veliler sağlıklı yaşam merkezinden yararlanabiliyor mu?

Velilerimiz hafta içi 18:00-21:00, hafta sonu 09:00-15:00 saatleri arası ücretli olarak salondan faydalanabilirler.

Veliler havuzdan yararlanabiliyor mu?

Okul saatleri içinde veliler havuzdan yararlanamamaktadır. Ancak okul saatleri dışında havuz dışarıdan gelen kuruluşlara kiraya verilmektedir. Veliler ancak bu kuruluşların kurs saatlerinde ücretini ödeyerek havuzdan faydalanabilir.

Kayıp eşyalarımıza nasıl ulaşabiliriz?

Okulumuzun Kayıp Eşya Ofisi, C Blok 3. Kat 311 numaralı odada hizmet vermektedir.