Okulumuzun Küçük Kız ve Küçük Erkek Yüzme Takımları 11-13 Mart 2015 tarihleri arasında Alsancak Atatürk Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan İzmir Okullar Arası Küçükler Yüzme İl Birinciliği Yarışları’na katıldı. Yüksek sayıda sporcunun ilgi gösterdiği yarışlarda öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil etmiştir.
Toplam puanda Küçük Kız Takımımız İzmir birincisi, Küçük Erkek Takımımız İzmir üçüncüsü olarak kupa ve madalya kazanmıştır. Özel Ege Lisesi Küçük Kız Yüzme Takımı kategorisinde 9 yıldır İzmir birincisi olarak kırılması zor bir rekora imza atmıştır.
Yarışlarda Eda Yalçın 50m -100m kelebek, 50m -100m serbest stillerinde 4  adet 1.lik kazanmıştır.
Küçük Kız Takımı 4x100 serbest bayrak ve 4x100 karışık bayrakta İzmir 2.liği,
Küçük Erkek Takımı 4x100 serbest bayrak 4.lüğü madalyası elde etmiştir.

Küçük Kız Takımı: Eda Yalçın, Bürge Öztürk, Duru Saydam, Nehir Özen, Sude Bayraktar, Rana Tokat, Mira Çallı, Zeynep Canlı, Pelin Baygeldi.

Küçük Erkek Takımı: Şans Agnaday, Emir Aracı, Baran Peynirci, Berke Özay, Yağız Hoşgör, Cem Becit, Erdoğan Cem Keser, Berke Solakoğlu, Emir Tabak, Ata Altınok.
Sporcu öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.