Bilim Kahramanları Buluşuyor /FIRST LEGO League (FLL) İzmir 1. Bölge Turnuvası Gediz Üniversitesinde gerçekleşti. Çöpe Çöple Çözüm konulu yarışmada okulumuzu temsil eden Aegean Montemo takımı Yükselen Yıldız Ödülü’ne layık görüldü.

Bilim Kahramanları Derneği tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Bilim Kahramanları Buluşuyor/FIRST LEGO League (FLL) İzmir 1. Bölge Turnuvası’na okulumuz Lego-Robotik Kulübü öğrencilerinden oluşan Aegean Montemo takımıyla katıldık. Bu sene ilk defa turnuvaya katılan takımımız “Yükselen Yıldız” kupasıyla ödüllendirildi.

Vera Seven, Tankut Çekiç, Can İlber Akdeniz, Bora Süpüren,  Kerem Gülbek,  Aras Fırat, Emir Aracı’dan oluşan Aegean Montemo Takımının takım koçluğu Matematik Öğretmeni Özlem Gürleli Sakmak tarafından yapıldı.  Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.