Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler,

2014-2015 öğretim yılı yaz okulunun tanıtımı için daha önce sizlere bir bilgilendirme toplantısı yapılmıştı. Bu yıl da Mentor Eğitim Danışmanlık tarafından öğrencilerimize yönelik İngiltere’de Yaz Okulu düzenlenecektir.

Yaz okuluna katılmak isteyen öğrenci listesinin sağlıklı oluşturulabilmesi ve kesin başvuruları almak amacıyla aşağıdaki bilgi formunu gönderiyoruz. Kayıtlarımız 30 Ocak 2015 tarihinde sona erecektir.

Yaz okuluna katılmak isteyen öğrencilerimizin ekteki formu doldurarak Özel Ege Lisesi Yabancı Diller bölümüne teslim etmesini veya elektronik posta ile göndermenizi önemle rica ederiz.

ÖZEL EGE İLKÖĞRETİM KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ

ÖZEL EGE LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

………………………………………………………………………………………………….

University of East London, Doclands London, UK

Chalfont, London, UK

Doclands - University of East London

………………………………………………………………………………………………….

Özel Ege İlköğretim Kurumu Müdürlüğüne,  Özel  Ege Lisesi Müdürlüğüne,

Öğrencinin  adı-soyadı:

Sınıfı:

E-Posta   (varsa):

Velisinin adı-soyadı:

GSM no:

E-Posta:

Velisi  bulunduğum,…………… sınıfı öğrencisi   …………………………………..’nın , Mentor Eğitim Danışmanlığı’nın düzenlediği programa katılmasını kabul  ediyorum.

Tarih:

İmza: