İzmir Millî Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen “6. Yaşamda Kalite Proje/Fikir Yarışması”nda Özel Ege Lisesinin 7 projesi sergilendi. 385 projenin başvurduğu yarışmada yapılan ön değerlendirme sonucunda 50 proje sergilenmek üzere davet aldı.  Yarışma sonunda ortaokul proje kategorisinde 6-A sınıf öğrencileri Cem Yıldırım’ın hazırladığı ve Melike Güzel'in rehberlik ettiği "Probiyotik Meyve Suyu" isimli proje ikinci seçildi. Aynı yarışmanın lise fikir kategorisinde 10-D sınıfından Şevki Mert Altındağ ve Simay Gülgün' ün hazırladığı ve rehber öğretmenliğini Cansel Baransel'in yaptığı "Zeytin Üretiminde Farklı Tuzların Kullanımı" isimli proje üçüncü seçildi. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.