Kanada Waterloo Üniversitesi tarafından düzenlenen Pascal, Cayley ve Fermat  adlı matematik yarışmaları okulumuzda yapıldı. Kurumun yapmış olduğu puanlama kategorisine göre

• Pascal  sınavında 9. sınıf öğrencilerimizden Sinan Yumurtacı ve Janset Güney V.,
  • Cayley sınavında 10. sınıf öğrencilerimizden Barış Tiryaki IV ,
  • Fermat  sınavında  11. sınıf öğrencilerimizden Arda Açıksöz IV., Karya İslamoğlu V.

puan grubunda yer alarak uluslarararası okullar kategorisinde onur listesinde yer almaya hak kazanmışlardır. Ayrıca, Pascal sınavında  Janset Güney,  Cayley sınavında Barış Tiryaki ve Fermat sınavında Arda Açıksöz okul birincisi olarak okul birinciliği madalyası ile ödüllendirilmişlerdir.

Pascal sınavında

•  Ege  Göztepe
  • Alp Uysal
  • Güneş Başkes

tüm katılımcılar arasında %25’lik dilime girerek üstün başarı sertifikası almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.