Özel Ege Lisesi “Spelling Bee” etkinliğini bu yıl beşinci kez düzenledi. 3., 4. ve 5.sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz kendilerine söylenen sözcükleri doğru bir şekilde İngilizce olarak hecelemeye çalıştı. Heyecan dolu anların yaşandığı yarışma sonucunda 3. sınıf öğrencilerinden Deniz Mutlu birincilik, Irmak Yeniel ikincilik, Ali Halim Sezen ise üçüncülük ödülünü kazandı. 4. sınıf öğrencilerinden Barkın Yıldırım ve Kaan Polat Özpirinç birinciliği paylaşırken, Defne Çam ikincilik, Irmak Alev üçüncülük ödülünü aldı. 5. sınıf öğrencilerinden ise Selin Ural birincilik, Ecem Buse Aslan ikincilik ve Ece Nur Özdemir üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı. Dereceye giren öğrencilerimizden birinci olanlara “Spelling Bee” kupası ve madalya, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere madalya, tüm katılan öğrencilere de katılım belgesi verildi. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.