Özel Ege Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi  4., 5. ve 6. sınıf öğrencilerimize yönelik sınıf söyleşileri düzenledi.

Her sınıf düzeyinde bire bir yapılan söyleşiler kapsamında 4. sınıflarda “Büyüyoruz” konu başlığı işlenerek büyüme sürecindeki çocuklarımıza sosyal ve duygusal destek sağlanması amaçlandı. 5. sınıf öğrencilerimiz ile gerçekleştirilen “Ortaokula Merhaba” konulu sınıf çalışmalarında yeni bir sürece giren çocuklarımızda farkındalık oluşturmak hedeflendi, karşılaşabilecekleri yeni durumlarla ilgili bilgi verildi. 6. sınıf öğrencilerimize yönelik “TEOG Tanıtımı” çalışmalarında da Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi ile ilgili bilgilendirme yapıldı, verimli ve sistemli çalışmanın önemine dikkat çekildi.