Özel Ege Lisesi Yabancı Diller Bölümü tarafından hazırlanan İngilizce genel kültür yarışması Quiz Show öğrencilerin heyecanına sahne oldu. 4. sınıf öğrencileri Quiz Show etkinliğinde sorulan genel kültür sorularına yanıt verirken başarılı bir performans gösterdi. Yarışmaya; 4-A sınıfından Sude Umay Ören, Candan Karakaya, Bekir Yağız Kazancı, 4-B sınıfından Eda Aydın, Cem Macit, Eren Ege Akar, 4-C sınıfından, Eren Demirtaş, Cemil Okçu, Aleyna Özçam, 4-D sınıfından Zeynep Midilli, Özge Yağmur Sancaklı, Namık Atahan Yargıç, 4-E sınıfından Deren Dündar, Naz Arslanoğlu, Ekin Gülhan, 4-F sınıfından Ömer Bora Gülger, Azra Bazer ve Ezgi Yavuz katılmışlardır.

Oldukça çekişmeli geçen yarışmada Ömer Bora Gülger, Zeynep Midilli, Ekin Gülhan’dan oluşan THE STAR CLUB takımı diğer grupları eleyerek birinci olmuştur. Katılan tüm öğrencilere katılım belgesi, kazanan öğrencilere madalya ve birer kitap hediye edilmiştir. Quiz Show etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.