Okulumuzdan bir grup öğrenci, Gediz Üniversitesi Münazara Topluluğu Log10 Akademi’nin 2-5 Şubat 2015 tarihleri arasında Çeşme’de bir otelde düzenlediği münazara kampına gitti. Kampa farklı şehirlerdeki 15 liseden 150 öğrenci katıldı. Kampta, Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Muhammet Özekes, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Yard. Doç. Emanuelle Massetti ile Berivan Akın tarafından hukuk, siyaset, ekonomi ve makale analizi eğitimleri verildi.

Tiyatro sanatçıları Tomris Çetinel ve Tayfun Eraslan kürsüden nasıl konuşulacağını, hitabet ve beden dilinin nasıl kullanılması gerektiğini anlattı. Ozpack’in yaratıcısı genç girişimci Osman Can Özcanlı da girişimcilik alanında deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. İleri münazara tekniklerini de öğrenen öğretmen ve öğrencilerimiz, birçok gösteri maçına katılma fırsatı buldu. Kampın sonunda eğitimleri tamamlayan 28 öğrencimize ve onlara eşlik eden Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Yelda Kantarcıoğlu ve Simge Akkın’a Gediz Üniversitesi tarafından uluslararası geçerliliği olan sertifikalar verildi.