Manisa Fen Lisesi tarafından 7. ve 8. sınıflar arasında düzenlenen Proje Yarışması’nda Matematik dalında öğrencilerimiz Selin Safa, Özgenur Altındağ, İrem Tulukoğlu, Elif Elmas, Ece Lara Taş ve Ata Karavelioğlu; Fen Bilimleri dalında Arzum Karahan, Öykü Doğa Tansel ve Emir İskifoğlu tarafından hazırlanan projeler sergiye katılmaya hak kazandı.

Değerlendirmenin Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğretim elemanları tarafından 11-13 Mayıs 2016 tarihlerinde yapıldığı yarışmada 8. sınıf öğrencimiz Ata Karavelioğlu’nun hazırladığı ve danışman öğretmenliğini Özlem Gürleli Sakmak’ın yaptığı “Çeşitkenar Üçgen Prizmanın Tabanından Alınan Bir nokta ile Oluşturulan Altıgen Tabanlı Piramitlerin Hacimleri Arasındaki İlişki” adlı matematik projesi teşvik ödülüne layık görüldü. Ayrıca 7. sınıf öğrencimiz Elif Elmas tarafından hazırlanan ve danışman öğretmenliğini Merve Aksoy’un yaptığı “Kenar Uzunlukları Geometrik Sayılara Eşit Olan Eşkenar Üçgenlerin Alanları ve Çevreleri Arasındaki İlişki” adlı Matematik projesi ise jüri özel ödülünü almaya hak kazandı. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.