Gediz Üniversitesi tarafından yarıyıl tatilinde Çeşme’de düzenlenen, Four Team Academy 2016 Liderlik Kampı’na Özel Ege Lisesi Münazara Kulübü öğrencileri de katıldı.  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yelda Kantarcıoğlu ve Simge Akkın öncülüğünde 9. sınıf öğrencilerimiz Zeynep Buduneli, Nur Eraslan, Ali Efe Cin, Oğuz Bozdemir, Baran Özdemir, Mehmet Kadıoğlu, Şevki Mert Altındağ; 10. sınıf öğrencilerimiz Karya Gülen, Ece Bardakçı, Nilsu Çetin, Doğa Özöner, Parla Çakır; 11. sınıf öğrencilerimiz Can Ekicioğlu, Alper Çetiner ve İsmail Barış Demirulus okulumuzu temsil etti.

Liderlik kampında, Prof. Dr. Muhammet Özekes hukuk alanında; eski dışişleri bakanı Prof. Dr. Şükrü Sina Gürel siyaset alanında; Prof. Dr. Abdülkadir Civan, Yrd.Doç.Dr. Taptuk Emre Erkoç ve Öğr. Gör. Ozan Uçuk ekonomi alanında; Yusuf Köksal diksiyon ve hitabet alanında son olarak da “Nazo” yönetim kurulu başkanı Nihat Kurt girişimcilik alanında eğitimler verdi. Öğrencilerimiz, kamp boyunca yapılan münazara maçlarına da takım olarak katılmışlardır. Öğr. Gör. Ozan Uçuk’un yönetimindeki ekonomi oyununda ise okulumuz öğrencilerinden oluşan takım birinci olmuştur. Öğretmen ve öğrencilerimiz, dört günlük eğitim sonunda uluslararası geçerliliği olan eğitim sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.