Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler,

Bildiğiniz üzere toplumlarda çevreci bilinç düzeyi arttıkça bisikletin bir ulaşım aracı olarak kullanımı da yaygınlaşmaktadır. Bisikletin hem ekonomik bir ulaşım aracı hem de bağışıklık sistemini güçlendirmeye yarayan bir egzersiz aracı olması bisiklet kullanımını arttıran önemli etkenler arasında yer almaktadır.

Özel Ege Lisesi olarak biz de bu anlayıştan yola çıkarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte bir bisiklet turu gerçekleştirmeyi planladık. Bisiklet turumuz 21 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 10:00’da Karşıyaka Yasemin Kafenin önünden başlayacaktır. Güvenlik, sağlık ve kontrol açısından bisiklet yolunu kullanacağımız turumuzda Sasalı güzergâhı takip edilecektir. 7., 8., 9., 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizle yapılacak ve saat 15:00’te bitmesi planlanan etkinliğimize siz değerli velilerimiz ve  yakınlarınız da katılabilir.

Her öğrenci ve velimizin kendi bisikleti ile katılacağı bisiklet turunda kask takmanın zorunlu olduğunu hatırlatmak isteriz. Buluşma noktasına farklı ilçelerden gelecek öğrenci ve velilerimiz ulaşım aracı olarak İZBAN ve İzmir Metro’yu kullanabilirler.

Katılım bilginizi 19 Ekim 2017 Perşembe gününe kadar  Beden Eğitimi Öğretmeni Orhan Ahmet Kocaağaç’a iletebilirsiniz.

Not: Olumsuz hava koşulları yaşanması hâlinde etkinliğimiz daha sonra belirlenecek bir tarihe ertelenecektir.

ÖZEL EGE İLKÖĞRETİM KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ

ÖZEL EGE LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ