İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Kalite Derneği (Kalder) İzmir Şubesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 5. Yaşamda Kalite Proje ve Fikir Yarışması’nda ortaokul kategorisinde projeleriyle birincilik ödülü kazanan öğrencilerimiz Eren Ege Akar ve Atlas Ferhat Hacımusalar 17. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’na davet edildi.

Hilton Otelinde düzenlenen sempozyumda öğrencilerimiz 5. Yaşamda Kalite Proje ve Fikir Yarışması’nda birinci olan "Güneşi Takip Eden Paneller" adlı projelerini iş dünyasına sunma fırsatı yakaladı. Danışman öğretmenleri Nilüfer Demir ile sempozyuma katılan Eren Ege Akar ve Atlas Ferhat Hacımusalar’ın sunumları katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.