Özel Ege Lisesinin en minik öğrencileri masal kahramanlarıyla serüvene çıktı. “Küçük Gezginler Türkiye’yi Tanıyor” etkinliği kapsamında okul öncesi binasında kurulan masal istasyonlarını gezen öğrenciler, her istasyonda farklı bir heyecan yaşadı.  Kültürümüzde yer alan Nasrettin Hoca fıkraları, Hacivat ve Karagöz perde oyunu ve Keloğlan masalına büyük ilgi gösteren minikler, unutulmaz dakikalar  geçirdi. İstasyonlarda merak duyguları artan öğrencilerimizin hayal güçleri ve neden-sonuç ilişkisi kurma becerileri gelişti.  Etkinlik kapsamında ülkemiz hakkında birçok bilgi edinen minikler, Türkiye’m Rengarenk sergisinde yedi bölgenin tarım ürünleri, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıdı.  Giydikleri giysilerle okulumuzu kırmızı beyaza boyayan öğrencilerimiz, Türkçe şarkılar eşliğinde dans ederek günü noktaladı.