Özel Ege Lisesi “Yıldızların Altında” Sinema Gecesi etkinliği bu yıl üçüncü kez gerçekleştirildi. Okul bahçesinde iki farklı günde düzenlenen etkinliğe okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz ile öğretmenler, çalışanlar ve aileler katıldı.  Etkinlik kapsamında ilk gün 8. sınıflar ve lise öğrencileri Oscar ve Altın Küre’de birçok ödül almış “La La Land”- “Aşıklar Şehri” adlı müzikal filmi izledi.  İkinci gün ise  en iyi animasyon filmi dalında Oscar sahibi “Zootropolis”- “Hayvanlar Şehri” adlı film okul öncesi, 1., 2., 3., 4., 5., 6., ve 7. sınıf öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.

Öğrencilerimizin açık havada arkadaşlarıyla birlikte güzel bir akşam geçirmesini sağlamak için düzenlenen geceye aileler de katılım gösterdi. Öğrencilerimize ve ailelerimize etkinliğe göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.