Özel Ege Lisesi 3., 4. ve 5.sınıf öğrencileri bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen heceleme yarışması “Spelling Bee”de heyecanlı anlar yaşadı. Öğrenciler, yarışmada kendilerine söylenen sözcükleri doğru bir şekilde İngilizce olarak hecelemeye çalıştı. “Spelling Bee” yarışmasında söylenen İngilizce sözcükleri tek tek hecelemeye çalışan öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Yarışma sonucunda 3. sınıf öğrencilerinden Hayat Kurtbeyoğlu birincilik, Kaan Polat Özpirinç ikincilik, Irmak Alev ise üçüncülük ödülünü aldı.

4.sınıf öğrencileri Ece Demirgil ve Nazmi Kaan Aksoy birinciliği paylaştı. İpek Ergeneci ikincilik,  Demirhan Çelik ise üçüncülük ödülünü aldı.

5.sınıf öğrencilerinden Gülce Genç birincilik, Arda Yıldırım ikincilik ve Defne Mutlu ise üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı.

Dereceye giren öğrencilerimizden birinci olanlara “Spelling Bee” kupası ve madalya, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere madalya, tüm katılan öğrencilere de katılım belgesi verildi. “Spelling Bee” yarışmasına izleyici olarak katılan velilerimiz de duygulu anlar yaşadı. Öğrencilerimizin tümünü kutlar, başarılarının devamını dileriz.