Özel Ege Lisesinde Yabancı Diller Bölümü tarafından İngilizce genel kültür yarışması Quiz Show etkinliği düzenlendi. Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde gerçekleşen yarışmada 4. sınıf öğrencileri genel kültür sorularına yanıt verirken başarılı bir performans sergiledi. Yarışmaya, 4-A sınıfından Gür Gün Gürsel, Melisa Sucuoğlu, Tunahan Tarlacı ve Defne Pırıl Güneşoğlu, 4-B sınıfından Emre Baran Berk, Tahsin Aydın, Esra Ela Şahin ve Damla Şimşir, 4-C sınıfından Ece Akyol, Dora Güler, Zeynep Tuncalı, Ege Erdem ve Onur Işık, 4-D sınıfından Can Zemzem, Melis Pehlivan, Efe Doğan İllez ve Duru Kavak katıldı. Çekişmeli geçen yarışmada Can Zemzem, Emre Baran Berk ve Melisa Sucuoğlu’dan oluşan “Team Excellent” takımı diğer grupları eleyerek birinci oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize katılım belgesi, yarışmayı kazanan öğrencilerimize ise madalya verildi. Quiz Show etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.