T.C. İzmir Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından yürütülen “Mutlu Bakış” Projesi kapsamında 9. sınıf öğrencilerimize interaktif bir konferans verilmiştir.

Mutlu Bakış Projesi, gençlerimize karar vermeden önce seçim yapabilme kabiliyeti kazandırabilmeyi, vizyon sahibi bireyler olarak gelecek hedefi oluşturabilmeyi, ülke sevgisini arttırarak aidiyet bilincini pekiştirmeyi ve suç örgütlerinin propaganda ve eleman temin etme faaliyetlerini etkisiz hale getirerek suçtan uzak kalmayı hedeflemektedir. Konferansta gençlerin bilinçlendirilmesi için bilgi, arkadaşlık, iletişim, önyargılar, ben kimim sorusu, hedef koyma ana başlıkları altında keyifli ve interaktif bir şekilde ele alınmış, öğrencilerimizin gelişime önemli bir katkı sağlamıştır. Ayrıca proje kapsamında “Mutluluğu Kaydet” adlı bir yarışma yapılacağı duyurulmuştur. Proje ve yarışma hakkında bilgi alabilmek için: www.mutlubakis.net adresini ziyaret edebilirsiniz.