Özel Ege Lisesi 10. sınıf öğrencileri Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde yapılan ‘İngilizce Münazara’ etkinliğine katıldı. Hükümet ve muhalefet gruplarını temsil eden öğrencilerimiz “Üniversite mezunu olmayan vatandaşlar seçimlerde oy kullanmamalıdır” argümanını tartıştı. Hükümet grubu açılışta sorunu net bir şekilde tanımladı. Tüm münazaracılar konuşmaları boyunca birçok argüman vererek, konu hakkındaki fikirlerini dile getirdi ve karşı grubun fikirlerini çürütmeye çalıştı. Tüm argümanlar net, tutarlı ve ikna ediciydi. Hükümet grubu münazaracıları Doğa Erdem, Öykü Özdemir, İrem Altınay ve Can Sözüer’di. Muhalefet grubu ise Alp Uysal, Öykü Tanülkü, Bilginer Sarı ve Yusuf Arıkan tarafından temsil edildi. Münazara maçında yarışan ve görüşlerini profesyonel bir şekilde İngilizce olarak dile getiren tüm öğrencilerimizi gösterdikleri başarılı performanstan dolayı kutlarız.