Özel Ege Lisesinin okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri okula başlamanın heyecanını yaşadı. Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde düzenlenen törenle okulun en minikleri olan okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri 2016-2017 öğretim yılına başladı. Tanışma toplantısına velileriyle beraber büyük bir heyecan ve merakla gelen okulumuzun minikleri, Özel Ege Ailesi tarafından sevgiyle karşılandı. Sevimli Kahramanlar ekibi eşliğinde salona giren minikler, kendileri için hazırlanan masalsı panoların önünde bol bol fotoğraf çektirdi. Toplantıda konuşan İlköğretim Kurum Müdürü Sibel Zekiye Şenol, “Bir bilim ve liderlik okulu olan Özel Ege’de ulusal değerlerine bağlı, dünyanın her yerinde kolaylıkla yaşayabilecek, geleceğe yön verecek güvenilir liderler yetiştirmeyi hedefliyoruz.  Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal yönden kuvvetli, toplum önünde kendini ifade edebilen, birçok spor dalını tanıyan, güzel sanatlara ilgili, takım çalışmasına yatkın, yabancı dil yetenekleri güçlü bireyler olmaları için çaba gösteriyoruz. Bu çabayı sürdürürken de her öğrencinin nihayetinde bir çocuk olduğu bilinciyle onların hayatın tüm renklerini yaşaması gerektiğinin farkında olarak hareket ediyoruz” dedi.  Ardından velilerimiz kendileri için hazırlanan kokteyle katılırken, öğretmenleri ile beraber sınıflarına geçen minik öğrenciler arkadaşlarıyla tanışarak keyifli vakit geçirdi. Daha sonra okul bahçesinde buluşan minikler ve velilerimiz, Sevimli Kahramanlar ekibinin gösteriyle renklenen etkinlikte hep birlikte dünya barışı ve dostluk adına balonlarını gökyüzüne uçurdu.

2016-2017 öğretim yılında aramıza katılan tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayatı dileriz.